Wie zijn wij?

Zekert.nl is een website waar de bezoeker platte informatie kan vinden over verzekeringen en deze kan vergelijken. Zekert.nl is opgericht met de gedachte om álle verzekeringen te centraliseren. Ondanks dat wij informatie geven over verzekeringen adviseren en bemiddelen wij niet. U kunt dus niet direct een verzekering bij ons afsluiten. Wilt u persoonlijk advies over een verzekering dan raden wij u aan om contact op te nemen met een gecertificeerde verzekeringsadviseur. Heeft u vragen over een specifieke verzekering van een aanbieder dan raden wij u aan om contact op te nemen met de aanbieder zelf. Wij kunnen hier geen advies over geven.

 

Hoe vergelijken wij?

De vergelijkers op Zekert.nl worden aangeboden door andere partijen met een AFM vergunning. Hierdoor kan er 100% onafhankelijk worden gegarandeerd.

 

Kunnen de vergelijkers worden beïnvloedt?

Nee. De vergelijkers worden aangeboden door partijen die in het bezit zijn van een AFM vergunning. Het AFM zorgt voor transparantie voor de consument. Dit betekent bijvoorbeeld dat er geen aanbieders bovenaan komen te staan waar het meeste mee kan worden verdient.

 

Worden alle aanbieders getoont?

Wij hebben geen invloed op de vergelijkers, maar proberen een zo’n volledig mogelijk overzicht van aanbieders te tonen. Zit er een verzekeraar niet tussen? Laat het ons weten!

 

Hoe verdient Zekert.nl geld?

In sommige gevallen kan Zekert.nl een kleine vergoeding krijgen zodra een bezoeker via onze website een verzekering vergelijkt en deze daadwerkelijk gaat afsluiten. Deze vergoeding gebruiken wij om de website draaiende te houden en in het verbeteren van de website.

 

Wanneer u verdere vragen heeft over Zekert.nl kunt u deze altijd aan ons stellen via het contactformulier. Dit is uitsluitend bestemt voor vragen over de website zelf, dus niet voor inhoudelijke vragen over verzekeringen.